• Het 5e heeft vandaag ook WHC 5 over de knie gelegd met een 3-0 overwinning en bekroond zichzelf tot winterkampioen.
    Vandaag werd er om 13:00 uur afgetrapt tegen WHC5.
    Het bleek een ware familie ontmoeting want er stonden maar liefst drie van de Worpjes op het veld, twee aan de zijde van Hatto-Heim en één bij WHC5.
    De gehele wedstrijd was het Hatto-Heim die de boventoon voerde.
    De mannen van het 5e gaven weinig weg en domineerden zo de wedstrijd.
    Het was Zwaantie die de score opende in de 27e minuut.
    Hij reeg de bal van Akkie en schoot hem knap in de linker bovenhoek, 1-0.
    Verder waren er in de eerste helft nog wat kansjes maar werd er niet meer gescoord.
    Na de rust werd er verder gevoetbald en voerde Wezep de druk wat meer op, met als resultaat dat ze wat meer ruimte lieten.
    Hier maakte het 5e gebruik van. Het was weer Harmpie die zichzelf belangrijk maakte.
    Een aanval over links, de bal in de kluts en Harmpie liep hem binnen, 2-0.
    WHC probeerde nog wat te forceren maar de verdediging verdediging van het 5e stond ijzersterk.
    Kiwi had neef van de Worp in de broekzak.
    Alles wat hij probeerde was kansloos.
    In de 80 minuut werden Hector en Zwaantie binnengebracht.
    Dit bleek nog geen 10 seconden later een gouden wissel.
    Zwaantie draaide weg en kram zo één op één met de keeper en faalde niet, 3-0.
    Even later floot de scheidsrechter af en was de winst binnen.

Omdat het 5e weer drie punten heeft weten te bemachtigen heeft het zichzelf tot winterkampioen bekroond.
    SVI heeft punten laten liggen tegen Zwolse boys en de koppositie is daardoor ook nog eens verstevigd.
    Het 5e mag genieten van een welverdiende winterstop.
    Op 28 Januari wordt de competitie hervat tegen de nieuwe nummer 2, Zwolseboys 5.

• sv Hatto-Heim 5 'Herbstmeister'