• Afgelopen zaterdag speelden de mannen van sv Hatto-Heim 5 de kampioenswedstrijd tegen DOS Kampen 4.
    Met een voorsprong van 2 punten begonnen de Hattemers aan deze laatste competitiewedstrijd.
    De geel-zwarten uit Kampen zouden bij winst kampioen zijn en met veel spelers, supporters en vertrouwen waren ze de IJssel stroomopwaarts afgereisd naar sportpark ‘t Achterveen.
    Van dat vertrouwen was na 20 minuten wedstrijd al niet veel meer over: de Kampenaren moesten overduidelijk hun meerdere erkennen in het sterke 5e elftal van Hatto-Heim.
    Na schitterende doelpunten van Jurgen v.d. Weerd (2x) en Edwin van Guilik was het al snel 3-0.
    Maarten Teuben tekende voor de rust nog voor de 4-0.
    Ook in de tweede helft waren de mannen van Hatto-Heim 5 heer en meester, maar nadat Maarten Teuben de 5-0 had gemaakt vonden de Hattemers het goed en de gedesillusioneerde Kampenaren werd een nog grotere nederlaag bespaard.
    Zo werd Hatto-Heim 5 voor het tweede jaar op rij kampioen en was het na de wedstrijd groot feest.
    Samen met supporters, familie, spelersvrouwen en maar liefst 38 kinderen werd het kampioenschap volop gevierd.

• Foto: Gradus Dijkman