• Al weken lang zitten we in een semi lockdown, wat betekent dat ook bij het zesde de honger naar de bal, maar meer nog naar de gezelligheid, kleedkamerlol en clubliefde alsmaar toeneemt.

De meeste mannen hebben hun toevlucht gezocht naar andere vormen van bewegen. Een aantal hebben de stoute schoenen aangetrokken en rennen te pas en te onpas door de straten van Hattem en door het mooie Molecaten. Gelukkig is nog niet iedereen het spoor bijster, die beperken zich meestal tot een rondje wandelen of fietsen. Ook een fijne bezigheid, maar dan zonder lui zweet dat uit de poriën drupt en zorgt voor allerlei onwelriekende geuren.
    De oplettende Hattemer heeft inmiddels kunnen constateren dat de tuinen en huizen van er spik en span bij liggen dan wel staan. Maar onderhand raken de klusjes wel op en zitten de mannen al bijna met de handen in het haar. Sommigen worden al letterlijk de deur uitgekeken door ega en kinderen. Want één zaterdagmiddag thuis is nog wel te doen, maar weken op een rij komt de gemoedstoestand van de matadoren van het zesde niet ten goede. De verveling begint zo langzamerhand behoorlijk toe te slaan. Het verlangen naar een middagje op de voetbal neemt inmiddels onmetelijke vormen aan.
    Bovendien nemen de zorgen over de gezondheid van de club toch een beetje toe. Al die weken/maanden zonder inkomsten zijn geen sinecure natuurlijk en welke gevolgen kan dat hebben.
    Gelukkig zijn wij een veerkrachtige club en zorgt de clubliefde ervoor dat de club overeind blijft, nu en in de toekomst. Dat kan gewoon niet anders.
    Maar dat moeten we wel met z’n allen doen. Daarom werd de clubactie rondje voor de club direct omarmt door de mannen van het zesde. De rondjes vlogen ons om de oren. Alles voor de club.
    Wij bevelen deze actie uiteraard van harte aan bij alle senioren die een stuiver kunnen missen. Het zou in ieder geval mooi zijn als alle teams hun beste beentje voorzetten en met de nodige  rondjes de clubkas toch nog enigszins te spekken.

Een andere actie waar de spelers van het zesde direct voor warm lopen is het Rad van Avontuur Kersteditie. Dat wordt vast weer een geweldig evenement. Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit. Want ook al kunnen we niet bij elkaar komen, op die manier blijven we wel verbonden. En dat is belangrijk, want samen zijn wij de club.

U zult wel denken, want een moraalridder is die verslaggever inmiddels geworden. Dat doet maanden zonder voetbal blijkbaar met een mens. Laten we hopen dat het de goede kant op gaat en we in 2021 weer mogen ballen, dan kan de verslaggever zich weer bezig houden met hetgeen waarvoor hij is aangenomen.

Blijf gezond en zorg voor elkaar en de club en doe dus eens een rondje in en koop wat loten. Dan blijft Hatto Heim de mooie club die het is!