• Op de laatste zaterdag van januari stond voor de mannen van het zesde de eerste wedstrijd van 2024 op het programma. Ze mochten thuis aantreden tegen WVF 8.

  Dat de mannen er zin in hadden bleek wel uit de aanmeldingen. Het waren er zoveel dat Eitje zelfs ruimtegebrek had op het wedstrijdformulier. 

  Alle voortekenen leken dus gunstig voor een goede start van de 2e seizoenshelft. 

  Helaas bleek dat in de praktijk toch anders uit te pakken. 

  Uw verslaggever heeft geen actieve herinneringen meer aan de eerste helft. Hij begreep alleen dat T. Koekoek druk was geweest met het noteren van doelpunten voor WVF. 

  De mannen besloten daarop in de rust de welbekende struisvogeltactiek toe te passen. De wedstrijd gewoon weer opnieuw laten starten bij 0-0.

  Het moet gezegd worden dat deze tactiek in de 2e helft best positief uitpakte. Het spelbeeld was nog steeds niet om aan te zien maar aangezien WVF lekker meedeed met dit bedenkelijke niveau ontspon er zich een duel dat prima past in het beeld dat mensen hebben bij een wedstrijd in de kelderklasse van het amateurniveau.

  Wessie liet de mannen zelfs juichen toen hij de 1-0 binnenschoot. Helaas wenste WVF niet mee te werken aan dit feest en wisten zij nog  2 keer te scoren. Zo stapten de mannen met een 1-2 nederlaag van het veld. 

   

  Na een warme douche bleken de mannen wel in staat om de 3e helft glansrijk binnen te slepen.

  Aan het einde van de zaterdag werd het zelfs nog mooier toen Thijmen met het heugelijke nieuws kwam dat hij vader was geworden.

  Dus bij deze gefeliciteerd Thijmen met de geboorte van zoon Thyn. 

   

  Komende zaterdag staat voor de mannen de uitwedstrijd naar IJVV 6. Zij staan op een gedeelde eerste plaats in de competitie dus de mannen kunnen hun borst natmaken. Enige voordeel is dat het eigenlijk niet veel slechter kan dan de afgelopen wedstrijd.