• Afgelopen zaterdag hebben de mannen van 7 eindelijk weer een wedstrijd gespeeld.  Op een enkeling na was de voltallige selectie online aanwezig om onderling een winterse quiz te spelen.

De selectie zag het allesomvattende bericht van de collega’s van het 6e een aantal dagen geleden en dat raakte de naar voetbal en kantine hunkerende mannen van 7. Als lagere senioren onderling voel je verbroedering. Elkaar uit de brand halen als je mensen te kort hebt, het zeuren op de leiding dat de ballen niet mee zijn gekomen, die ene wissel die zit te zeiken om meer speeltijd terwijl hij al de meeste wedstrijden speelt voor het team, slecht zijn op de wedstrijddag. Het waren vanzelfsprekende issues die in op normale zaterdag vervelend waren, en nu gemist worden. Waar zijn de groene knuppels na 90 minuten ploeteren op veld 9 van IJVV. Ja we missen het allemaal.

En dus wil je samen zijn. En dat deed het 7e afgelopen zaterdag. De quiz, in elkaar gezet en gepresenteerd door meester lage seniorenspeler Nick Korenromp had 80 vragen over de belangrijkste bijzaak van onze toch al niet echt boeiende levens momenteel. En wat doe je als je een lagere seniorenteam bent die online op zaterdagavond een quiz doen? Juist! Rondjes indoen. De groene, bruine en speciale varianten van het goudgele water vlogen je door het beeldscherm, en daarom heeft Hatto-Heim 7 ook gehoor gegeven aan de actie om een rondje te geven aan de club. Want zonder gezonde vereniging geen kantine waar je uit kunt rusten om je zaadwedstrijd te bespreken met de betweters aan de kant. Geen discussies in het veld, geen kelderklasse tackles, geen kelderklasse doelpunten, blunders en scheidsrechter die de schuld krijgen van de onkunde van het elftal.

En dus heeft het 7e elftal een rondje ingedaan voor de club ter waarde van €335.- ! Het zou nog lang onrustig blijven in de online versie van de kantine, maar over 1 ding waren we het allen eens! We missen het leven op ons favoriete sportpark ’t Achterveen. We hopen dat ons voorbeeld natuurlijk doet volgen door andere teams, spelers, leden en anderen die SV Hatto-Heim een warm hart toedragen.

Zoals het 6e elftal in een mooi stuk al aangaf, zijn ook wij in ons elftal enthousiast over de organisatie van het rad van avontuur kersteditie, dat ongetwijfeld weer een ongekend succes zal opleveren in deze toch wel zware tijden voor iedereen. In het kader beter goed gejat dan slecht bedacht, hopen ook de mannen van 7 dat eenieder vooral gezond blijft en naar elkaar om blijft kijken. Doe een rondje in, koop wat loten en zorg dat Hatto-Heim die club kan blijven die wij zo hard missen.