• Zaterdag ontvangt sv Hatto-Heim BAS uit Biddinghuizen.
    "De parel van de polder"(staat op de website van BAS)kent een stroef seizoen.
    Wij komen BAS tegen op de twaalfde plaats acht wedstrijden met vijf punten.
    Normaal draait de ploeg mee in de top vijf van de derde klasse C.
    Hoofdtrainer Arjen Bredewolt heeft besloten om BAS Voetbal na het lopende seizoen te verlaten.
    De ex-Wapenvelder heeft er dan vier seizoen opzitten bij het vlaggenschip van BAS.
    Arjen Bredewolt heeft aangegeven helemaal te stoppen met het trainersvak.
    “Het is mooi geweest na dertig jaar trainerschap.
    Het is tijd voor andere dingen” aldus Arjen Bredewolt.
    Afgelopen zaterdag was er de polderderby tegen Swift'64 en die wedstrijd kende een eindstand van 1-2.

De geel/blauwe formatie sv Hatto-Heim is nog steeds de trotse koploper met acht wedstrijden vierentwintig punten.
    Ondanks de kleine pijntjes in de selectie weet hoofdtrainer Marcel van Walderveen een prima elftal op de been te zetten.
    Afgelopen zaterdag won sv Hatto-Heim met 0-2 van de Elburger formatie ESC.
    Wat de eindstand zaterdag zal zijn dat weten we rond de klok van 16.15 uur.
    De wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark 't Achterveen en staat onder leiding van scheidsrechter T.F.J. (Tim) Scholten uit Tolkamer.

Supporters mogen helaas niet aanwezig zijn bij deze wedstrijd i.v.m. de corona regels die ingegaan zijn.

Maar RTV Hattem is aanwezig en je kunt dan via de radio uitzending tweede jeugd sportief de wedstrijd volgen en via twitter en Instagram van sv Hatto-Heim.

En later op de avond komt er een samenvatting van deze wedstrijd op de website van sv Hatto-Heim.

Wedstrijd historische resultaten

WedstrijdDatumUitslag