• Zaterdag a.s. staat voor sv Hatto-Heim de tweede competitiewedstrijd op het programma van het jaar 2019.
    sv Hatto-Heim ontvangt op het eigen sportpark 't Achterveen BAS uit Biddinghuizen de nummer vier met een even aantal punten als sv Hatto-Heim.
    Zelfs het doelsaldo van de twee ploegen is gelijk (+4).
    BAS speelde zaterdag j.l. tegen koploper ZAC,deze wedstrijd werd met 1-3 gewonnen door ZAC.
    sv Hatto-Heim zelf pakte de volle buit tegen Olympia'28 uit Hasselt (3-0).
    De eerste onderlinge wedstrijd in Biddinghuizen was sv Hatto-Heim door het collectieve harde werken de winnaar (0-1).
    Een wedstrijd met in de eerste helft het betere spel van de geel/blauwen en in de tweede helft was BAS de betere ploeg.
    Arjen Bredewolt zal er op gebrand zijn om de punten mee te nemen naar Biddinghuizen.
    sv Hatto-Heim dat nu drie overwinningen achter elkaar heeft behaald zit goed in het ritme.
    Als de ploeg van trainer Marcel van Walderveen dit vol kan houden,dan kunnen ze goeie zaken doen op de ranglijst.
    Periode 2 doen de geel/blauwen ook nog volop aan mee.
    Zaterdag om ongeveer 16.45 weten wij meer, in deze spannende competitie.
    De wedstrijd staat onder leiding van dhr. van Leeuwen en begint om 15.00 uur op sportpark 't Achterveen.

Wedstrijd historische resultaten

Wedstrijd                                Datum         Uitslag