• Zaterdag de een-na-laatste thuiswedstrijd in de competitie mits er geen na-competitie komt.
    CSV'28 uit Stadshagen (Zwolle) is dan de bezoekende ploeg.
    De ploeg die sinds de winterstop trainer Emiel Diender in dienst heeft is bezig met een inhaal race.
    Bijna de gehele competitie stonden de Zwollenaren onderaan,maar uit de laatste drie wedstrijden behaalde ze zeven punten.
    De ploeg heeft de rode lantaarn over gegeven aan sc Zalk en staat nu zelf op de twaalfde plaats (na-competitie degradatie)
    sv Hatto-Heim heeft de laatste twee wedstrijden geen punten behaald.
    "Heel erg zonde"treurde Marcel van Walderveen.
    In deze fase van de competitie moet je zorgen dat je punten blijft pakken en wij verliezen nu twee keer op rij.
    Dus zaterdag weer nieuwe kansen op de drie punten op sportpark 't Achterveen te behouden.
    Wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer Marsman uit Deventer.