• Afgelopen weekend waren er geen wedstrijden voor sv Hatto-Heim,maar vandaag het vervolg van de competitie.

Op het programma staat de wedstrijd sv Hatto-Heim tegen E.S.C uit het vissers en Hanze stadje Elburg.

Nieuwkomer in de 3e klasse is ESC uit Elburg wat vorig seizoen degradeerde uit de tweede klasse.

Elburg heeft het vooral moeilijk met haar zelf en heeft veel ervaring ingeleverd waardoor een zeer jong elftal in de derde klasse elke week hard moeten werken om punten te sprokkelen.

Veel spelers zijn doorgestroomd vanuit de jeugd en het tweede elftal.
    O.a zijn Marco  de Vries, Mathijs Frik,Donny Mulder en Vincent Huisman vertrokken bij E.S.C
    De jeugdige formatie van de debuterende  trainer-coach Siemen Lindeboom staat op de tiende plaats.

Ook voor het nieuwe seizoen 2020/2021 zal Lindeboom voor de groep staan als hoofdtrainer.

sv Hatto-Heim is nog steeds de trotse koploper en die positie willen de mannen van Marcel van Walderveen graag behouden.

De geel/blauwen wonnen op 9 november van vv Oene en behaalde daar mee de eerste periode.

ESC is voor Hatto-Heim geen onbekende,seizoen 2016 t/m 2018 stonden ze ook tegen over elkaar.

De balans over die vier wedstrijden is één keer verloren,één keer winst en twee keer gelijk.

Wat het zaterdag gaat worden dat weten we rond de klok van 16.45 uur.

De wedstrijd op sportpark 't Achterveen begint om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer (Robin) van Gelder.

Wedstrijd historische resultaten

WedstrijdDatumUitslag