• Zaterdag start weer de competitie in de tweede klasse I
    sv Hatto-Heim speelt direct weer een lastige uitwedstrijd tegen titelkandidaat Unicum.
    Unicum staat wel op een derde plaats , maar zal er alles aan doen om in de buurt te komen van stadsgenoot Batavia.
    Hoofdtrainer Eric de Jongh sloot voor de winterstop af met een ruime overwinning op FC Horst (4-0)
    Alle thuiswedstrijden werden met grote cijfers gewonnen.
    De ploeg verloor van Batavia(3-0) en speelde gelijk tegen IJVV (1-1)en WVF (1-1) en won de andere zeven wedstrijden.

sv Hatto-Heim staat op een plek waar ze gauw vanaf moeten om niet naar een jaar te degraderen naar de derde klasse.
    De punten zijn van harte welkom , en die moeten zeer zeker gehaald worden tegen de mede concurrenten.
    De laatste competitie wedstrijd werd er met 3-1 verloren van WVF.
    sv Hatto-Heim heeft in 2023 drie wedstrijden gespeeld , tegen sv Nieuwleusen wonnen de geel/blauwen(6-1) en tegen ASV Dronten verloor het met (2-0) maar met goed voetbal.
    Afgelopen zaterdag was Hatto-Heim veels te sterk tegen de Zwolsche Boys 9-0.
    Marcel van Walderveen beschikt bijna over een fitte selectie.
    En de mannen zullen er alles aan gaan doen om Unicum het zo moeilijk mogelijk te maken.

Unicum en sv Hatto-Heim trappen om 15:00 uur af op Sportpark Schouw.
    De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter B. (B├╝nyamin) Kaya.