• Vandaag stond de tweede bekerwedstrijd op het programma.
    Tegenstander was Go Ahead Kampen met oud trainer van Hatto-Heim Erwin Brem dat uitkomt in de eerste klasse.
    Het eerste half uur was er nog geen echt gevaar geweest voor het doel van Robin van Dijk.
    Balverlies van sv Hatto-Heim en dat werd direct afgestraft door Nico Veldman 0-1
    Paar minuten later viel ook de 0-2 , sv Hatto-Heim kreeg de bal niet weg en het was Adi Draganovic die beheerst inschoot.
    Hatto-Heim kwam niet of weinig in het spel voor ,daarvoor was het klasse verschil veels te groot voor.
    Kelvin Groothand en Wilbert Wessels zorgde ervoor dat de ruststand op 0-4 kwam.
    De tweede helft hetzelfde beeld , Go Ahead Kampen domineerde het spel en de geel/blauwen probeerde het wel maar de handelingssnelheid van de Kampenaren waren soms onnavolgbaar.
    Kreeg sv Hatto-Heim dan helemaal geen kans?Ja die kwam er wel Twan van Rijssen stond oog in oog met keeper Tim Noordman ,en die redde knap de inzet van Twan.
    Draganovic en Luuc Knul zorgde uiteindelijk voor de 0-6 eindstand.
    Gerben van de Worp kreeg ook nog een kans , maar zijn inzet werd knap gered.
    Over de gehele wedstrijd was het Go Ahead Kampen die de regie had ,en Hatto-Heim kon geen stempel zetten op deze wedstrijd.

Volgende week de laatste bekerwedstrijd dan komt tweedeklasser IJVV uit IJsselmuiden op bezoek dat vandaag met 1-3 verloor van WHC uit Wezep.

• FOTO'S STAAN OP FACEBOOK VAN SV HATTO-HEIM