• Zaterdag de laatste thuis wedstrijd van dit seizoen tegen het hoog geklasseerde sc Rouveen.
    Rouveen de nummer twee heeft een uitstekend seizoen achter de rug onder leiding van Wapenvelder Eddy Zwijnenberg.
    Veel wedstrijden werden er met overtuiging gewonnen dit seizoen.
    Een mix van jonge spelers met routiniers blijkt de juiste keuze te zijn (kijk maar o.a. bij Ajax)
    Het kampioenschap zat er niet in voor de Rouveners,maar dank zij de 2e periode kunnen ze zicht e.v.t.door promotie in de nacompetitie zich plaatsen richting de 2e klasse.
    Sv Hatto-Heim won in oktober met 2-3,met rust stond de stand nog 2-0 maar door een verschuiving in het elftal met Michel Koridon als tweede spits in de laatste minuten kon sv Hatto-Heim de volle buit pakken.
    Ook hier kun je de wedstrijd vergelijken met Ajax - Tottenham Hotspur,op het laatst met lege handen staan.
    Afgelopen zaterdag verloor sc Rouveen verrassend van Hulshorst met 1-2.
    sv Hatto-Heim deed zich vooral in de tweede helft te kort,met als eindstand 1-1 tegen Swift'64.
    Hoe de wedstrijd zaterdag gaat aflopen dat weten we rond de klok van 16.15 uur ,want de laatste twee wedstrijden beginnen allemaal om 14.30 uur.
    Scheidsrechter tijdens deze wedstrijd op sportpark 't Achterveen is de heer van Beek.

Na afloop zal zanger Mitchel Tombal te horen zijn in ons clubhuis rond 16.30 uur.

Wedstrijd historische resultaten

WedstrijdDatumUitslag