• In de wedstrijd tegen BAS Biddinghuizen stond niks meer op het spel voor beide teams.
    Sv Hatto-Heim was al kampioen en BAS weet dat het nacompetitie moet spelen voor behoud in de 3de klasse en ze beginnen op 11 juni met een thuiswedstrijd tegen het 't Harde.
    Voordat wedstrijd begon was er weer een erehaag voor de kampioen een sportief en leuk gebaar van BAS.
    Marcel van Walderveen had in de basis wel een echt jong team opgesteld , om zo deze mannen een kans te geven.
    Wedstrijd was amper vier minuten onderweg of het scorebord stond op 1-0.
    Het was Mike Gerets  die een afgemeten voorzet knap in kopte.
    Sv Hatto-Heim ging op zoek naar de gelijkmaker maar met goed voetbal kwamen de mannen niet verder dan wat afstandsschoten.
    Ward Willemsen schoot de bal hard voorlangs het doel van Sander Westdijk die sinds vorige week weer terug is van een blessure.
    sv Hatto-Heim kreeg een vrije trap en Bas Behrens ging achter de bal staan hij schoot de bal strak over de grond richting Ward en die kon net geen doelpunt produceren.
    Er was nu maar één ploeg die voetbalde en dat waren de geel/blauwen , maar het was opletten op een uitbraak van BAS.
    Jorick moet nog een keertje handelend optreden Mike Gerets stond oog in oog met Mensink ,maar door rustig te blijven kon Jorick goed ingrijpen.
    In minuut veertig kwam plots de 1-1 te voorschijn de keeper kon de bal niet onder controle krijgen , en voor Ward Willemsen een koud kunstje om het af te maken.
    Nog voor de rust schoot Bas Behrens de 1-2 in de touwen door een mooie actie van hem zelf.

Tweede helft was hetzelfde beeld als in de eerste helft.
    sv Hatto-Heim liet de bal goed rondgaan en met kleine kansjes van Bram , Elnathan en Bas.
    Er was nog een scrimmage voor het doel van BAS,Bram omspeelde de keeper maar die herstelde in tweede instantie weer goed en zo bleef het nog 1-2.
    Vlak voor tijd een prachtig doelpunt van Elnathan van Dijk , hij kapte twee spelers uit en met een schijnbeweging zette hij de keeper op het verkeerde been en kon zo de 1-3 binnen schieten.
    Scheidsrechter Huis in't Veld floot in de 92e de sportieve wedstrijd af.
    En zo kon sv Hatto-Heim een geweldig seizoen met een kampioenschap afsluiten.

sv Hatto-Heim gaat nu genieten van een welverdiende vakantie.

BAS kan zich gaan opmaken voor de wedstrijd tegen het 't Harde.
    De wedstrijd HTC- Olympia'28 is gestaakt na 14 minuten (blessure van de scheidsrechter)dus is nog niet bekend wie er nacompetitie moet spelen. Deze wedstrijd staat dinsdagavond 7 juni weer op het programma.
    De andere teams uit 3C Oost die nacompetitie spelen voor promotie zijn.
    sc Rouveen thuis tegen SVVN.
    vv Oene uit naar ZVV de Esch.
    vv Hattem uit naar de Zweef.

• Erehaag voor de kampioen een sportief en leuk gebaar van BAS.

• Schema's voor de nacompetitie

• Foto's Gradus Dijkman