• Vandaag stond op het programma de tweede bekerwedstrijd voor sv Hatto-heim.
    Tegenstand was  sv 't Harde dat uitkomt in de vierde klasse.
    De wedstrijd begon aftastend ,de bal werd veel rond gespeeld rond de middenlijn,beide keepers hadden de eerste tien minuten weinig te doen.
    Eerste grote kans was er voor Elnathan van Dijk,maar hij schoot van dichtbij hard in het zijnet.
    sv 't Harde  kreeg daarna een grote kans,maar Youri van Boven schoot over.
    Het was weer van Boven die een paar minuten later uit een mooie aanval over kopte.
    Rowan Mensink kreeg het op z'n heupen,hij passeerde vier man ,maar zijn schot zat geen kracht achter,doelman Henry Schipper had er geen moeite mee.
    Vlak voor rust was het Bram Neuteboom die uit een voorzet van Robin Metselaar hard op de keeper schoot.

Tweede helft begon Marcel van Walderveen met Winand Meilink en Joep van Apeldoorn in de aanval.
    Het duurde vijf minuten en het was die dekselse Joep van Apeldoorn die de 1-0 op het scorebord zette.
    Hij had de bal voor het intikken na een mooie aanval opgezet door Winand Meilink.
    sv 't Harde  kroop uit zijn schulp en kreeg wat kansjes,maar daar stond nog altijd Robin van Dijk.
    sv Hatto-Heim ging op zoek naar de 2-0 ,maar moest wel de uitbraken van  sv 't Harde  in de gaten houden.
    Op eens was daar Stefan Marsman voor  sv 't Harde  voor het doel van van Dijk,zijn schot kon in tweede instantie net voor de lijn worden gered door Robin.
    Peter Sikkema was in het veld gekomen,en hij vuurde een hard schot af op het doel van Schipper,maar was net iets te hoog.
    In de negentigste minuut bracht Twan van Rijssen de eindstand op het scorebord 2-0 en de goed leidende scheidsrechter van Leeuwen uit Heerde floot de wedstrijd af.
    Gezien de uitslag in Dedemsvaart tussen SCD'83 en OVC'21 (2-2) is sv Hatto-Heim verzekerd van de volgende ronde.
  • Foto's sv Hatto-Heim - sv 't Harde

• Foto's Gradus Dijkman