• De derde bekerwedstrijd tussen de twee koplopers stond vandaag op het programma.

Op een zonovergoten sportpark 't Achterveen was sv Hatto-Heim de eerste helft de baas op het veld.

Veel balbezit voor de geel/blauwen,en er kwamen een paar kansjes voor Robin Metselaar , Twan van Rijssen en Bram Neuteboom.

Maar het laatste zetje ontbrak nog om keeper Sander Westdijk te passeren.

BAS kreeg pas de eerste kans in de 42e minuut maar de bal ging hoog over het doel van Robin van Dijk.

Tweede helft was een meer open wedstrijd,BAS kwam beter in zijn spel en was direct naar rust bijna doeltreffend.

Patrick Woud zijn schot werd knap gepakt door van Dijk.

Daarvoor kopte Michel Koridon goed in ,de keeper redde knap,en in de rebound schoot Rowan Mensink hard over.

In de 63e minuut een mooie aanval van BAS,Stefan Tolhoek ging goed door over recht,maar werd in doelgebied gepakt door van Dijk ....strafschop.

Patrick Woud schoot de bal onberispelijk in het doel 0-1.

sv Hatto-Heim probeerde de aansluiting treffer te maken,maar BAS bleef op de been.

Paar minuten voor tijd was het weer Woud die scoorde uit een vrije trap,Robin van Dijk was kansloos.

BAS gaat door deze overwinning door in de beker.

vv Kampen tegen vv Zeewolde kende een eindstand van 2-2.

Zaterdag begint de competitie met een uitwedstrijd in Doornspijk tegen DSV'61.