• Zaterdag is er weer een thuiswedstrijd voor sv Hatto-Heim op het mooie sportpark 't Achterveen.
    Voor deze wedstrijd zal er helaas ook weer geen publiek welkom zijn.
    Ja VIOS Vaassen heeft de start van de competitie wel wat anders ingeschat dan nu.
    Drie wedstrijden gespeeld nul punten.
    Afgelopen seizoen waren de Vaassenaren de nummer twee met acht punten achterstand op sv Hatto-Heim.
    De trainer Maikel Amzand ook wel beter bekend als de Foppe de Haan van Vaassen is bezig aan zijn tiende seizoen bij VIOS.
    Geluk ontbreekt bij de Vaassenaren wat te lezen valt in de wedstrijdverslagen.
    Zwolsche Boys (2-5) vv Oene (2-0) en afgelopen zaterdag DSV'61 (0-1)waren de resultaten.
    sv Hatto-Heim verloor afgelopen zaterdag van sc Rouveen (2-1) en wil zich weer herstellen tegen VIOS Vaassen.
    De mannen zullen alles uit de kast moeten halen voor een goed resultaat.
    Elkaar weer kunnen vinden op het veld zodat het spel weer beter gaat lopen dan tegen Rouveen.
    sv Hatto-Heim was gewoon niet goed genoeg en Rouveen speelde wel aardig een goede ploeg en moeilijk te bespelen aldus van Walderveen in het nieuwe programma van de Stentor Podcast.

Vanaf minuut 17.15 Marcel van Walderveen aan het woord.
    Marcel van Walderveen kan nog geen beroep doen op Twan van Rijssen (schorsing laatste wedstrijd).
    Hoe dan ook deze wedstrijd willen de Vaassenaren graag de eerste punten halen.
    Voor sv Hatto-Heim een opdracht dat de formatie van Amzand ook om 16.15 uur nog op nul punten staat.
    De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Zagers.

LET OP!!!
    Het kabinet heeft maandagavond 28 augustus nieuwe ingrijpende maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
    Deze maatregelen treffen de samenleving en ook het amateurvoetbal hard.
    De komende drie weken mag bij geen enkel (sportevenement) nog publiek aanwezig zijn en zijn de kantines dicht.

U kunt deze wedstrijd volgen via Twitter , Live Uitslagen en natuurlijk Radio Hattem.

Wedstrijd historische resultaten

WedstrijdDatumUitslag