• Zaterdag staat wedstrijdnummer 23 op het programma op bezoek komt dan vv Hulshorst.
    Hulshorst vinden wij terug op de laatste plaats met 9 punten uit 22 wedstrijden en degradatie valt niet meer te ontlopen uit de 3e klasse C.
    Het zat de rode brigade dit seizoen bepaalt niet mee,wedstrijden waar het kwartje net de verkeerde kant op valt,en dat je dan naar 90 minuten voetbal weer met lege handen staat.
    Hoofdtrainer William van den Hul (schoonzoon van Tonny Harmsen)is bezig aan zijn 2e seizoen bij de  Hulshorstenaren en ook voor volgend seizoen is hij de hoofdtrainer.
    William heeft als voetballer ervaring opgedaan bij Owios, Nunspeet en DVS.
    Daarnaast is hij altijd actief geweest als jeugdtrainer, assistent trainer bij Owios en trainer van Owios 023.
    Ook komen we op ons mooie sportpark Simone Harmsen weer tegen,ze is bezig met het laatste seizoen als verzorgster van de Hulshorstenaren.
    Want ze heeft drukke tijden als moeder en haar werk,en dat te combineren met het voetbal wordt iets te veel.
    Afgelopen dinsdagavond ging de ploeg van trainer van den Hul thuis onderuit tegen vv Oene 1-4.
    En degradatie valt dus niet meer te ontlopen voor vv Hulshorst.
    In het seizoen 2016/2017 gebeurde dit ook,en met één seizoen keerde de club weer terug in de 3e klasse.

sv Hatto-Heim heeft na de stadsderby (1-1)weer de drie punten kunnen pakken bij Swift'64 afgelopen dinsdagavond.
    Dat het gemakkelijk ging nee,want het geluk zat deze avond aan de kant van de geel/blauwen.
    Maar de eindstand stond na 90 minuten op 0-1 door een doelpunt van Joep van Apeldoorn ("KuluYup").
    Zaterdag weer de opdracht om de drie punten te pakken en het liefst met veel doelpunten,want je weet maar nooit als het doelsaldo nog van belang is bij de eindstand van dit seizoen.
    Maar zover zijn we nog niet eerst vv Hulshorst.
    De wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark 't Achterveen en staat onder leiding van scheidsrechter P.A.G.M. (Peter) Pot.
    We verwachten weer vele supporters om de club te steunen in deze spannende slotfase van de competitie (nog 4 finales)
    Aan het weer zal het niet liggen met een heerlijk zonnetje en temperaturen van rond de 24 graden.

Wedstrijd historische resultaten

WedstrijdDatumUitslag