• Zaterdag staat de eerste bekerwedstrijd op het programma.
    Tegenstander is dan het gepromoveerde vv Zeewolde.
    Vorig seizoen speelde ze in de vierde klas,en pakte met vijf punten verschil van de nummer twee 't Harde het kampioenschap.
    vv Zeewolde is geen onbekende voor sv Hatto-Heim,want in het seizoen 2012 t/m 2014 stonden ze ook tegen over elkaar.
    Gezien toen de wedstrijden was het altijd wel gelijkwaardig,maar dat is geen garantie voor nu.
    Oefenwedstrijden die Zeewolde heeft gespeeld zijn.
    Terschuurse Boys - Zeewolde 3-1
    Zeewolde - sv Lelystad 1-1
    Zeewolde - vv Voorwaarts 2-1
    FC Horst - Zeewolde 4-0
    Trainer Peter Epe begint aan zijn tweede seizoen bij vv Zeewolde,daar voor was hij zeven jaar verbonden aan vv Hierden.
    sv Hatto-Heim heeft geoefend tegen VIOS Vaassen 1-1 en in het Bultman-Hartholt toernooi tegen SEH (4-2) 's Heerenbroek(2-0) en in de finale verloren de mannen van Marcel van Walderveen met (0-1) van sc Rouveen.
    De wedstrijd begint om 15.00 uur op sportpark 't Achterveen en staat onder leiding van scheidsrechter R. (Robèrt) Hoornstra.

Wedstrijd historische resultaten

WedstrijdDatumUitslag