• Afgelopen zaterdag, 1 september, zijn de mini's van sv Hatto-Heim

weer begonnen aan het Champions League seizoen.

Veel jongen en meisjes in de leeftijd van 4 tot 7 jaar waren aanwezig hierbij.
    De mini’s voetballen elke zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur op het kunstgrasveld van de vereniging.

De spelertjes worden bij elkaar ingedeeld volgens het 4 tegen 4 principe. Elke week zijn hierdoor verschillende bekende voetbalteams vertegenwoordigd. Het gehele seizoen door speelt elke voetballer wel eens voor FC Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen of Manchester City. Tussen de wedstrijden door worden er ook penalty's genomen. sv Hatto-Heim heeft voor deze opzet gekozen, omdat dit veel plezier geeft en de kinderen zich hierbij goed kunnen ontwikkelen.
    Naast het 4 tegen 4 op zaterdag, wordt er op woensdagmiddag altijd getraind. De training begint om 15.30 uur en eindigt om 16.30 uur en wordt gegeven door de bekende vaste trainers. Tijdens deze training worden er verschillende oefeningen gedaan waarbij balvaardigheid en plezier centraal staan. Deze training zal ook weer op het kunstgrasveld voor het clubhuis gegeven worden.
    Meer informatie is te verkrijgen via John Eikelboom (tel: 06-37477128) of kijk op www.svhattoheim.nl.