• Op een zonovergoten sportpark 't Achterveen de wedstrijd sv Hatto-Heim - CSV'28.
    Twee ploegen die nog ergens nog om strijden,de één voor de top 4 en de andere om niet te degraderen.
    De wedstrijd kwam erg moeizaam op gang,veel balbezit voor sv Hatto-Heim maar weinig gevaar.
    CSV'28 kwam er soms gevaarlijk door heen ,maar de afwerking was niet best.
    De eerste grote kans kwam op naam van Joep van Apeldoorn,maar zijn schot ging voor langs het doel van Tim de Groot.
    Vijftien minuten op de klok en daar staat op eens zo de 0-1 op het scorebord.
    Bal verlies van Noah Brommer leidde het doelpunt in,de bal werd door een speler van CSV'28 de diepte ingestuurd.
    Het was Mike Frederiks die de buitenspel val omzeilde en kon recht op Brian Mensink door stomen en hij faalde niet met de afronding.
    De bittere pil voor de geel/blauwen,erg veel bal bezit en dan zon doelpunt tegen.
    Het rendement met zo veel balbezit was erg slecht en moest in de tweede helft wel veranderen om geen punten verlies te leiden.
    Niels van der Velde was in het veld gekomen voor Noah Brommer.
    Meer druk naar voren was het advies van Marcel van Walderveen.
    Maar net als in de eerste helft,sv Hatto-Heim had de bal,en de oranjehemden leunde achter over en waren levens gevaarlijk op de counter met de snelle spelers voor in.
    Brian Mensink redde tot twee keer toe erg knap van de tegen aanvallen,en hield zo sv Hatto-Heim in de wedstrijd.
    sv Hatto-Heim drukte en drukte,maar de muur was moeilijk te slopen.
    Michel Koridon ging ook mee naar voren om nog meer onrust te stoken bij CSV'28.
    Tot dat Patrick Mensink een prachtige voorzet op zijn schoen had.
    Het was Robin Metselaar die dan eindelijk keeper Tim de Groot kansloos liet 1-1.
    Paar minuten later een terug speel bal,maar keeper de Groot tikte de bal te zacht weg in de voeten bij Robin Metselaar.
    Zijn schotje ging langzaam richting doel en via de binnen kant van de paal in het doel 2-1.
    Eindelijk de verlossing was meer dan verdiend was gezien de gehele wedstrijd.
    Scheidsrechter Marsman floot in de 96e minuut af voor het einde.
    De ontknoping onderin de derde klasse lijkt in ieder geval bloedstollend spannend te worden.
    CSV ’28, Zalk en VSW zijn de onderste drie ploegen en hebben ieder achttien punten.
    De eerste competitie wedstrijd is op 11 mei in Swifterbant tegen Swift'64.
    Donderdagavond een oefenwedstrijd tegen SVI om 19.30 uur.

• Foto's Gradus Dijkman

• Foto's Gonny van Duinen