• Vandaag de tweede wedstrijd in de bekertoernooi.
    Tegenstander was VSW uit Windesheim.
    In tegenstelling van vorige week kon Marcel van Walderveen weer beschikken op bijna een volledige selectie.
    De eerste kans konden wij noteren voor Bram Neuteboom.
    Vanaf veertig meter schoot hij net langs de verkeerde kant van de doelpaal.
    Keeper Remon Rietman kwam met de schrik vrij , want hij was uit z'n doel gelopen om een aanval onschadelijk te maken.
    Het vervolg was dat beide teams aftastend verder voetbalde met weinig hoogtepunten.
    In de 28e minuut was het raak , erg ging een mooie combinatie vooraf en Ward Willemsen kon tot slot de trekker overhalen 1-0.
    Tien minuten later weer een mooie aanval van de geel/blauwen , een mooie voorzet van Bas Behrens kwam op maat aan bij Rowan Mensink.
    Hij nam de bal in één keer op zijn pantoffel en schoot zo de 2-0 binnen.
    Nog voor de thee was het weer Rowan die met een simpele voetbeweging doelman Rietman kansloos liet 3-0.
    In de rust zal trainer Manuel Schilder zijn woordje wel gedaan hebben want er stond een heel ander VSW op het veld.
    Want in de 50e minuut schoot wie anders dan Joey Platenkamp binnen en kwam de stand op 3-1.
    Voor de rest van de tweede helft kunnen we kort zijn, VSW had niet de macht om sv Hatto-Heim het moeilijk te maken.
    En sv Hatto-Heim vond het wel goed en speelde de wedstrijd uit.
    Hoogtepunt was nog de harde volley van Gerben van de Worp,maar die spatte uiteen op de deklat.
    De uitstekende scheidsrechter Groenhuijsen uit Zwolle vloot na ruim negentig minuten af.
    Zaterdag 18 september de derde wedstrijd , dan komt onze zuiderbuur WZC Wapenveld op bezoek , aanvang 14.30 uur.
    Dat won vandaag met 2-0 van vv Twello.
    Dat het spannend is qua stand is wel te zien.

1Hatto Heim           2-3 punten doelsaldo +1
    2VSW                     2-3 punten doelsaldo 0