• Zaterdag staat voor sv Hatto-Heim de laatste bekerwedstrijd op het programma.
    Tegenstand is uit de 1e klasse zondag WSV uit Apeldoorn.
    Het seizoen 2021/2022 was zowel voor Hatto-Heim en WSV een prima seizoen.Beide teams konden hun kampioenschap vieren , Hatto-Heim naar de 2e klasse en WSV naar de 1e klasse.
    De bekerwedstrijden verlopen prima voor de gasten uit Apeldoorn.Winst op Heerde (0-4) en afgelopen zondag werd er gewonnen van sv Dalfsen (2-0).
    Dus de Apeldoorners zijn door naar de volgende ronde.
    Hoofdtrainer van WSV is Richard Karrenbelt die was hiervoor drie jaar actief bij WHC uit Wezep.
    Wie als tweede verder gaat, dat kan zowel Heerde als Dalfsen worden.

sv Hatto-Heim verloor tot nu toe alle twee wedstrijden tegen sv Dalfsen (3-0) en VV Heerde (3-5).

Afgelopen Dinsdagavond werd gelijk gespeeld tegen vv Den Ham 1-1 (Doelpunt Twan van Rijssen)

Wat het zaterdag wordt dat weten wij rond de klok van 16.15 uur want de wedstrijd begint om 14.30 uur i.p.v. 17.00 uur.
    Scheidsrechter op sportpark 't Achterveen is heer I. (Illian) Groothuismink