• Zaterdag 6 april staat er weer een thuiswedstrijd op het programma.
    Koploper in de 3e klasse C ZAC uit Zwolle komt dan op bezoek.
    De Zwollenaren presteren uitermate goed in dit seizoen.
    Onder leiding van hoofd trainer John Beijen die bezig is aan zijn tweede seizoen heeft de ploeg van de twintig wedstrijden er slecht drie verloren.
    Thuis tegen D.S.V'61 (0-1) en sv Hatto-Heim (1-2)en de uitwedstrijd tegen vv Oene (1-0).
    Afgelopen zaterdag werd sv Zalk met 5-2 verslagen.
    Topscoorder is Lex Heimerikx met 12 doelpunten.
    sv Hatto-Heim pakte afgelopen zaterdag een verdiende overwinning tegen BAS uit Biddinghuizen (2-0).
    Marcel van Walderveen was erg tevreden over de inzet en het spel van de geel/blauwen.
    Doelstelling is nu gaan voor de derde periode,want de derde plaats geeft ook nog recht op na-competitie.
    De nummers één en twee (ZAC + Rouveen)hebben inmiddels een periode te pakken.
    De strijd om plaats drie gaat dan om Swift (35 punten)BAS (35 punten)en Hatto-Heim(33 punten).
    Dus ook vandaag moeten de drie punten op sportpark 't Achterveen blijven.
    Met het thuisvoordeel en de 12e man langs de lijn en op de tribune moet het vast weer lukken.
    Aanvang van de wedstrijd is om 15.00 uur en staat onder leiding van de heer Geubels uit Zwolle.

Wedstrijd historische resultaten

Wedstrijd            Datum   Uitslag