• Zaterdag 16 maart staat de wedstrijd sv Zalk - sv Hatto-Heim op het programma.
    De nieuwkomer in de derde klasse sv Zalk heeft het erg moeilijk en staat op de dertiende plaats.
    Het team van trainer Gerrit Hamer bezig aan zijn derde seizoen staat één punt voor op rode lantaarndrager C.S.V'28.
    Zaterdag j.l. werd er knap gewonnen van D.S.V.'61 met 1-3.
    Dus de zalkenaren zullen er alles aan doen om de punten op Sportpark An de Steege te houden.
    In het seizoen 1999 t/m 2001 speelde sv Zalk ook in de derde klasse.
    De andere jaren was het altijd in de vierde klas.
    Maar sv Zalk is geen onbekende wat betreft de mensen die daar rondlopen.
    De nieuwe voorzitter Daan Kuiper was een paar jaartjes de team manager van het 1e elftal.
    En good-old keeper Berry Wagterveld inmiddels 39 jaar heeft ook wat jaartjes als keeper onder de lat gestaan bij sv Hatto-Heim.
    En Lars van de Worp ook een oud speler van de geel/blauwen.
    De wedstrijd in oktober tegen sv Hatto-Heim in Hattem werd knap gewonnen door de zalkenaren met 2-3.

Hierbij nog de samenvatting https://www.youtube.com/watch?v=KfQ8bfNI1OM

sv Hatto-Heim daar tegen speelde afgelopen zaterdag tegen buurman vv Hattem 0-0.
    sv Hatto-Heim kon de muur van de buren moeilijk door breken,en de kansjes die er waren van beide teams was dit denk ik ook wel de juiste uitslag.
    Marcel van Walderveen was niet te vreden met het resultaat,we hebben gewoon twee punten verloren was zijn oordeel.
    sv Hatto-Heim staat nu op de zevende plek met 25 punten even veel als Swift '64,maar de polderbewoners hebben een beter doelsaldo.
    Wil sv Hatto-Heim met de sub-top mee draaien dan moet er hoe dan ook gewonnen worden.
    Gerben v/d Worp zal deze wedstrijd tegen zijn familie voetballers moeten missen omdat hij met 2x geel het veld moest verlaten tijdens de stadsderby.
    De wedstrijd begint om 14.30 uur op Sportpark An de Steege en staat onder leiding van scheidsrechter Letschert.

Wedstrijd historische resultaten

WedstrijdDatumUitslag