• Met ingang van het seizoen 2020-2021 is als trainer voor de 2e selectie aangesteld Edwin Oosting.
    Net als zijn voorganger Jan Wolf is Edwin een clubman en behoeft eigenlijk geen nadere introductie.
    Velen kennen hem als speler en daarnaast de laatste jaren ook als trainer van diverse jeugdteams, waar onder O13-1 en O15-1.

Edwin zal in zijn taken ondersteund worden door Herben Visscher.
    Herben woont sinds 1,5 jaar in Hattem en heeft als voetballer gespeeld bij OZC en PEC Zwolle.
    Een verkeersongeluk maakt een einde aan zijn voetbalcarrière en stapte hij het trainersvak in waarbij hij het TC 1 diploma behaalde.
    Clubs waar hij als trainer aan de slag is geweest zijn Hulzensche Boys, YVV en WVF.
    In de contacten met de sv Hatto-Heim had Gerben de wens geuit iets te willen doen in de begeleiding van trainers.
    Die mogelijkheid wil de sv Hatto-Heim hem graag bieden.