• Beste allemaal,

Hierbij ontvangen jullie een gewijzigd trainingsschema in concept per 26-08-2019.

Nog steeds zijn wij zeer dringend op zoek naar trainers voor onze 019-3, wellicht is het mogelijk dat een seniorenteam "het team" wil adopteren, wij vernemen dat dan graag

Wij hebben bijna voor ieder team een vrijwilliger bereid gevonden om een team 2 keer te laten trainen.
    Helaas, zijn er nog een paar teams waarbij dat niet lukt, mochten er nog vrijwilligers zijn om deze groepjes te willen trainen meld dit dan bij ons!

Aankomende week 34 is de gelegenheid om te starten met de trainingen, jullie dienen je echter te houden aan het trainingsschema.

Het trainingsschema wordt opgehangen in het ballenhok en in de commissiekamer.

Voor het aanmelden van trainers/vrijwilligers, opmerkingen, dag of tijdswijzigingen in het schema, dan een bericht mailen naar

Namens VTC Hatto Heim
    LET OP....HOU JE AAN HET SCHEMA WAAR JE IN STAAT GEPLAND