• Beste allen,

Hierbij een update mbt de coronamaatregelen nav de persconferentie van deze week.

Op basis van de aanpaste maatregelen hebben wij besloten om vanaf maandag 8 februari normale trainingsrooster weer te volgen.

- Alle elftallen tot 18 jaar trainen volgens het normale trainingsrooster
    - Training stopt uiterlijk om 20:30 uur
    - Sportpark moet om 20:45 uur “gesloten” zijn. Zodat iedereen op tijd thuis is
    - M.I.V. zaterdag 13 februari kan er weer getraind worden of onderlinge wedstrijden gehouden worden (Alleen voor de jeugd tot 18 jaar)

Als je met je elftal op zaterdag wilt trainen of een wedstrijd wilt spelen vraag dit van te voren dan aan bij Wilco of William.

- Ook kan de vrijdagavond gebruikt worden! Ook dit van te voren even aanvragen.

Let op!! Als er sneeuw op de velden ligt mag er ALLEEN getraind worden op het trainingsveld, de andere velden zijn dan gesloten!!!

Zodra er weer nieuwe maatregelen afgekondigd worden of maatregelen ingetrokken worden zullen wij ook onze maatregelen weer opnieuw bespreken.
    Hopend op jullie begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,
    Namens het bestuur,