• Zaterdag de bekerwedstrijd tegen Vios uit Vaassen.
    De eerste helft een beter Hatto-Heim , maar grote kansen kwamen er niet voor.
    Eerste schot van Vios V op het doel van Robin van Dijk was pas na 25 minuten.
    Een half uur was er inmiddels gespeeld , en Niels v/d Velde kon zo door lopen naar de keeper , maar een verdediger van Vios V stak daar een been voor.
    Strafschop en een rooie kaart zul je denken , maar tot ieder zijn verbazing wilde de scheidsrechter nergens wat van weten.
    Een magnifieke volley van Ruben Bouwhuis na een goede assist van Sander Nijkamp bracht Hatto-Heim in de 65e minuut op een 0-1 voorsprong.
    Vijf minuten later was het 1-1 , een vrije trap die van richting werd veranderd belande zo in het doel.
    Tien minuten voor tijd een zelfde voorval , Ruben Bouwhuis zijn schot werd ook van richting veranderd , keeper stond erbij en keek er naar 1-2.
    91e minuut floot de scheidsrechter de wedstrijd af.
    De eerste wedstrijd was de uitslag 8-1 voor de geel/blauwen , maar Vierhouten heeft zich zelf uit de bekerwedstrijden gehaald , dus deze overwinning telt niet meer mee.
    Zaterdag de laatste wedstrijd van de KNVB Beker uit tegen Dieze West uit Zwolle.