•

Zaterdag 30 november staat er voor de geel/blauwen weer een mooie maar pittige wedstrijd op het programma.

Tegenstander is dan VIOS Vaassen wat op een gedeelde 2e plek staat samen met de Zwolsche Boys met drie punten achterstand.

Trainer Maikel Amzand is bezig aan zijn negende seizoen bij de Vaassenaren (5 seizoenen in de 2e klas en 4 seizoenen 3e klas)

De Vaassenaren zijn bezig met een goede reeks in de 3e klasse C,maar in het bekertoernooi strandde de ploeg,in een thuiswedstrijd tegen 3e klasser Hoevelaken werd het (2-3).

Afgelopen zaterdag won de ploeg met 1-2 bij BAS in Biddinghuizen.

In augustus speelde sv Hatto-Heim thuis een oefenwedstrijd tegen VIOS Vaassen.

In een aantrekkelijke wedstrijd was de eindstand na negentig minuten 1-1.

Een terechte uitslag in een wedstrijd met veel strijd en twee teams die wilde voetballen.

sv Hatto-Heim won afgelopen zaterdag moeizaam van ESC uit Elburg met 1-0.

Een wedstrijd om snel te vergeten,en volop de aandacht weer te richten op deze wedstrijd.

Is sv Hatto-Heim zaterdag nog koploper? dat weten we rond de klok van 16.15 uur.

De wedstrijd begint om 14.30 uur op De Kouwenaar en staat onder leiding van scheidsrechter (Erik) Maat.

Wedstrijd historische resultaten

WedstrijdDatumUitslag