• Op woensdag 27 maart organiseert de PEC Zwolle Voetbalacademie voor haar convenantclubs wederom een thema-avond.
    Na een zeer succesvolle vorige editie, waar ruim 150 leden van convenantclubs aan deelnamen, wordt er dit jaar groot uitgepakt met een thema-avond XXL, welke in het teken staat van de PEC Experience.
    Na de opening kunnen alle aanwezigen in groepen uiteen voor verschillende thema's, welke hieronder staan omschreven.

Thema bovenbouw | Gamelike trainen van de omschakeling
    Thema middenbouw | Individuele ontwikkelingsplannen van jeugdspelers toepassen binnen teamtraining
    Thema onderbouw | Hoe leren we kinderen (technisch) goed verdedigen
    Thema keepers | Gamelike trainen
    Thema commercie | Sponsoring bij een BVO, door Edwin Peterman (commercieel directeur PEC Zwolle)
    Thema bestuur | Business model PEC Zwolle, door Gerard Nijkamp (technisch directeur PEC Zwolle)
    Thema vrijwilligersbeleid | Binden, boeien en behouden, door Jeroen van Leeuwen (algemeen directeur PEC Zwolle)

De thema's voor de bovenbouw, middenbouw, onderbouw en keepers worden verzorgd door de trainers van de PEC Zwolle Voetbalacademie zelf. De avond start om 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur.
    Meld je nu aan
    Iedere deelnemer kan zich voor één thema inschrijven.
    Aanmelden voor deze avond is kosteloos, maar enkel voor personen die zijn aangesloten bij één van de convenantverenigingen van PEC Zwolle.
    Let wel, vol = vol.

Meld je nu aan voor de thema-avond XXL