• Als bestuur zijn wij oprecht blij met onze vrijwilligers! Zonder jullie kan onze prachtige vereniging niet draaiende gehouden worden. Dankzij jullie inzet kunnen elke zaterdag meer dan 580 pupillen, junioren en senioren voetballen bij s.v. Hatto-Heim en HMC. Iedereen die zich inzet voor onze vereniging, op welke wijze dan ook, willen wij aan het einde van het seizoen hartelijk bedanken voor zijn/haar inzet! Wij willen onze dank niet alleen uitspreken, maar ook laten blijken.

    Wij nodigen jullie allen, samen met jullie partners uit voor de vrijwilligersavond. Deze avond zal dit jaar worden gehouden op vrijdag 14 juli 2023. Vanaf 19.00 uur is de inloop en om 19.30 willen we starten met een BBQ. Het bestuur zal geen persoonlijke uitnodiging versturen, omdat wij niet iemand per ongeluk willen overslaan. Geef deze uitnodiging dus ook vooral door aan jouw mede-vrijwilligers.

    Via dit formulier kun je jezelf en eventueel je partner opgegeven. Doe dit vóór zondag 9 juli 2023, zodat we weten voor hoeveel personen wij een BBQ moeten regelen. Wij rekenen op een grote opkomst en gaan er samen met jullie een geslaagde avond van maken.

    Formulier Vrijwilligersavond