• IJs en weder dienende speelt sv Hatto-Heim komende zaterdag de eerste uitwedstrijd na de winterstop.
    Het wordt afwachten, gezien de weersvoorspellingen, of er zaterdag ├╝berhaupt gevoetbald kan worden.
    De sneeuw die voorspelt word kan nog roet in het eten gooien.

Hulshorst staat na 13 wedstrijden op een 10e plaats met 16 punten uit 13 wedstrijden en een doelsaldo van -5 (17-22).
    Het team van trainer Martijn Kuis is bezig aan zijn laatste seizoen bij Hulshorst.
    Drie seizoenen is hij actief geweest,en onder zijn leiding promoveerde Hulshorst in het seizoen 2016/2017 naar de derde klas.
    Harold Sneller uit Apeldoorn volgt komend seizoen Martijn Kuis op als hoofdtrainer.
    De thuiswedstrijd kende een eindstand van 2-2.
    Door twee grote fouten deed Hatto-Heim zich zelf te kort in de thuiswedstrijd.
    sv Hatto-Heim moet nu proberen de lijn vast te houden waar ze mee bezig zijn.
    De laatste drie competitie wedstrijden werd er gewonnen.
    Als de geel/blauwen ook de wedstrijd in Hulshorst goed af kunnen sluiten,dat weten we rond de klok van 16.15 uur.
    De wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark De Eendracht,scheidsrechter is de heer Hogeweide.