• Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren.
    Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.
    60-plus en keisportief.
    Dat zijn de mannen van voetbalvereniging sv Hatto-Heim en vv Hattem.
    Iedere dinsdagochtend van 10 tot 12 uur komen ze bij elkaar voor een potje Walking Football: voetbal voor senioren.
    En natuurlijk gaat dat gepaard met een lekker koekje en een bakje koffie.
    Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn.
    Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt.
    Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend.
    Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.
    Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten.
    Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd.
    Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij een vereniging.
    Dinsdag 12 juni is het ook meteen voor de laatste keer,want dan breekt de zomerstop aan.
    Medio september beginnen we weer met Walking Football.
    Zie jij het zitten om met generatiegenoten nog lekker sportief bezig te zijn?
    Neem dan contact op met Herman van Raalte stuur een e-mail naar hermanvan_raalte@hotmail.com
    Of telefonisch ️06 44 11 70 57.

• Foto's en Film : Gradus Dijkman

• Gefimd door RTV Hattem