• Afgelopen zaterdag 16 september jl. werden alle jeugdwedstrijden in Nederland gespeeld  onder de vlag van de Zwaluwen Jeugd Actie.
    Voor het KNVB district Oost koos men voor het mooie complex ’t Achterveen waar de wedstrijden onder zomerse omstandigheden gespeeld werden.

    De Zwaluwen Jeugd Actie is bedoeld om aandacht te vragen voor jongeren met een beperking. Naast de aandacht in de vorm van naamsbekendheid wordt er ook geld opgehaald waarvan een deel gaat naar het Prinses Beatrix Spierfonds, Spieren voor Spieren en de KNVB om Passend voetbal mogelijk te maken. 

    De organisatie kijkt met veel plezier terug op deze ochtend die naast de wedstrijden ook een formeel tintje had. Beide besturen en wethouder Margriet Brouwer werden door de Ate Brunnekreef van de Zwaluwen Jeugdactie onder het genot van een kopje koffie en taart bijgepraat over het ontstaan van de Zwaluwen Jeugd Actie en de verschillende acties en mogelijkheden.

  • Op de foto: Districts coördinator Ate Brunnekreef , Wethouder Margriet Brouwer , Voorzitter vv Hattem Hans Stalenburg , Voorzitter sv Hatto-Heim Henk Bultman en Accommodatie zaken Jan van Raalte (sv Hatto-Heim)